با وردپرس چه سایت هایی می توان ساخت؟

برای شروع کسب‌وکار آنلاین، بایستی وب‌سایت خود را راه‌اندازی کنید. اما چطوری این کار رو می‌توانید انجام بدید؟ بسیاری از کاربران در مورد سیستم‌های مدیریت محتوا یا همان CMSها اطلاعات کمی داشته و راه‌اندازی وب‌سایت را پیچیده و تخصصی می‌دانند. درحالی‌که برخلاف تصور عموم، سی ام اس وردپرس کاملاً مناسب راه‌اندازی هر کسب‌وکار آنلاینی می‌باشد. در این مقاله با ما همراه باشید تا به شما بگوییم با وردپرس چه سایت‌هایی را می‌توانید بسازید.

با وردپرس چه سایت‌هایی می‌توان ساخت؟

چرا وردپرس را برای شروع کسب‌وکار انتخاب کنیم؟

به جرات می‌توان گفت وردپرس بهترین و کامل‌ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان می‌باشد. این سی ام اس به‌صورت کاملاً رایگان در دسترس کاربران قرار داشته و از نظر امنیت کاملاً خیال شما را راحت می‌کند. علت اینکه می گوییم وردپرس را انتخاب کنید به این خاطر است که اگر بخواهید سی ام اس اختصاصی برای کسب‌وکار خود راه‌اندازی کنید بسیار هزینه بر و زمانگیر می‌باشد.

وردپرس با در اختیار داشتن کامیونیتی فعال گسترده در جهان انعطاف‌پذیری بالایی را دارد. به‌عنوان‌مثال هر نوع افزونه‌ای که بخواهید، برای وردپرس توسعه داده شده است. هر قالبی که دوست داشته باشید را برای وب‌سایت خود می‌توانید از بین میلیون ها قالب از قبل آماده شده، انتخاب کنید. با این تفاوت که نسبت به طراحی و توسعه سی ام اس اختصاصی، هزینه بسیار پایین‌تری را پرداخت می‌کنید.

وردپرس فقط یک وبلاگ ساز است؟

اگر به گذشته برگردیم باید بگوییم بله وردپرس فقط یک وبلاگ ساز بود. اما الان هر نوع وب‌سایتی که فکرش را بکنید با وردپرس می‌توانید راه‌اندازی کنید. به جرات می‌توان گفت وردپرس با پیشرفت چشمگیری که در طی چند سال اخیر داشته می‌توان به‌عنوان بهترین و مناسب‌ترین سی ام اس رایگان یاد کرد.

حال وقتش رسیده که قدرت‌نمایی وردپرس را ببینیم. با وردپرس چه سایت‌هایی می‌توان ساخت؟

انواع سایت‌های وردپرسی کاملاً رایگان

  1. وب‌سایت شخصی یا بلاگ

اگر یادتان باشد اولین وب‌سایت‌های شخصی و بلاگ‌ها بر پایه وردپرس راه‌اندازی شده بودند. اگر برای معرفی خودتان نیاز به یک وب‌سایت داشته باشید. وردپرس به شما کمک می‌کند با استفاده از انواع ابزارهای کاربردی در این زمینه سریع‌تر رشد کنید.

یکی از مطرح‌ترین وب‌سایت‌های شخصی که با وردپرس راه‌اندازی شده‌اند وب‌سایت شخصی رضا صادقی خواننده محبوب کشورمان می‌باشد.

  1. سایت مشاغل و کسب‌وکارها

هر شغلی که داشته باشید و یا به‌تازگی بخواهید کسب‌وکاری را شروع کنید، وردپرس گزینه مناسبی برای پیشرفت کار شما خواهد بود. این سیستم با داشتن امکانات مختلف به شما کمک می‌کند به‌خوبی کسب‌وکار خود را گسترش دهید و پیشرفت محسوسی را داشته باشید. برای تمامی مشاغل، امکان راه‌اندازی وب‌سایت اینترنتی وجود دارد.

بسیاری از برندهای مطرح دنیا مانند خودروسازی تویوتا، ناسا، موزیلا فایرفاکس و حتی سونی نیز از سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای راه‌اندازی و مدیریت وب‌سایت خود استفاده می‌کنند.

  1. وب‌سایت فروشگاه اینترنتی

مطابق با هر نوع اجناسی که دارید می‌توانید به‌راحتی شروع به فروش محصولات خود کنید. وردپرس با داشتن افزونه‌های قدرتمندی مانند WooCommerce ، WPEcommerce  ، Easy Digital Downloads به شما اجازه مدیریت فروشگاه اینترنتی خود را در اسکیل بالا بدون کوچک‌ترین ایراد و محدودیت می‌دهد.

وب‌سایت‌هایی مانند TechCrunch ، Sony Music نمونه های موفقی برای اثبات قدرت و کارایی سی ام اس رایگان وردپرس در بخش فروشگاه های اینترنتی می‌باشد.

  1. سایت‌های دانلود و اشتراک‌گذاری فایل

اگر می‌خواهید وب‌سایتی راه‌اندازی کنید که کاربران بتوانند محتوای به‌اشتراک‌گذاری شده را دانلود کنند، وردپرس پاسخگوی نیازتان خواهد بود. افزونه‌های متعدد اشتراک‌گذاری وردپرس قابلیت مدیریت و شخصی‌سازی هرگونه محتوای سایت شما را می‌دهد.

دانلودها و پی سی ورلد از بولد ترین سایت‌های دانلودی در ایران هستند که سی ام اس وردپرس را برای کسب‌وکار خود انتخاب کرده‌اند.

  1. وب‌سایت‌های مجلات خبری آنلاین

برای انتشار هرگونه اخبار و اطلاعات روزمره‌ای که دارید می‌توانید با انتخاب قالب مناسب باسلیقه خود وب‌سایت خود را بالا بیاورید. به‌راحتی می‌توانید قالب انتخابی خود را شخصی‌سازی کرده و اخبار سرگرمی و اقتصاد و … را به‌صورت متنی، ویدئویی و صوتی منتشر کنید.

وب‌سایت‌های دیجیاتو، دیجی‌کالا مگ و گجت نیوز از پرطرفدار ترین مجلات فناوری ایران به شمار می‌رود. این سایت‌ها با بازدید چند ده‌هزارنفری روزانه توانسته‌اند کسب‌وکار خود را بدون هیچ مشکلی با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس مدیریت کنند.

  1. وب‌سایت‌های چندزبانه

اگر مدل کسب‌وکار شما به‌گونه‌ای است که مخاطبان شما تنها محدود به ایران نیست ویژگی چندزبانه بودن وردپرس به شما بسیار کمک خواهد کرد. علاوه بر اینکه می‌توانید محیط مدیریت وردپرس را به زبان‌های مختلفی سوئیچ کنید، می‌توانید محتوای وب‌سایت خود را با چند زبان مختلف دنیا هم‌زمان در دسترس مخاطبان خود قرار دهید.

وب‌سایت‌هایی مانند هلدینگ ثبت شرکت آفریقا که محدوده مخاطبانشان محدود به یک کشور نیست جزو این دسته به شمار می‌روند.

  1. وب‌سایت‌های پزشکی و درمانی

برای معرفی و ارائه خدمات پزشکی و درمانی بر پایه اینترنت نیز به‌راحتی می‌توانید وب‌سایت خود را با وردپرس راه‌اندازی کنید. تمامی مشاغل پزشکی اعم از دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و … می‌توانند وب‌سایت موردنیاز خود را با انتخاب یک سیستم مدیریت محتوای یکپارچه به نام وردپرس آماده کنند. وردپرس با کامیونیتی بزرگ خود قالب‌های فوق‌العاده متنوعی را برای انواع وب‌سایت‌ها در اختیار کاربران قرار داده است.

1Pezeshk جزو سایت‌های پزشکی و درمانی به شمار می‌رود. این کسب‌وکار نیز توانسته با ارائه محتوای جذاب برای کاربران خود قدرت وردپرس را نشان دهد.

  1. وب‌سایت‌های تولیدکننده پادکست

برای اینکه بتوانید نتیجه مثبتی در کسب‌وکار خود ببینید بهتر است زمان خود را روی هدفتان صرف کنید. همواره می‌توانید با استفاده وردپرس برای انتشار پادکست‌های خود کمک بگیرید. بسیاری از تولیدکنندگان پادکست در دنیا سی ام اس وردپرس را برای کسب‌وکار خود انتخاب می‌کنند. Seriously Simple Podcasting از پرطرف‌دار ترین افزونه‌های وردپرس برای تولید پادکست می‌باشند.

Kinsta و Flywheel از بهترین و معروف‌ترین وب‌سایت‌های تولیدکننده پادکست در دنیا به شمار می‌روند.

  1. ایجاد وب‌سایت همکاری در فروش

اگر به یک سی ام اسی نیاز دارید که بتواند خیال شما را در مدیریت سیستم همکاری در فروش تا سال‌های سال بدون دردسر راحت کند. افزونه‌های وردپرس پاسخ نیاز شما است. پلاگین‌های وردپرس به‌خاطر گستردگی جامعه توسعه دهندگان همواره به‌روزرسانی می‌شوند. این افزونه‌ها به شما کمک می‌کند تا بتوانید کاربران خود را به سمت محصولات مختلف ترغیب کنید تا از این طریق کمیسیون دریافت نمایید.

  1. وب‌سایت‌های دانشگاهی و مدرسه

بسیاری از مدارس و دانشگاه‌های سطح اول دنیا وردپرس را برای آماده‌سازی وب‌سایت خود انتخاب می‌کنند. علت انتخاب این سی ام اس اطمینان خاطر از امنیت اطلاعات و راحتی در مدیریت امور مختلف می‌باشد.

وب‌سایت دانشگاه‌های هاروارد، ملبورن و بوستون نیز از سی ام اس وردپرس قدرت گرفته‌اند.

  1. وب‌سایت‌های تخفیفی و مزایده

اگر نیاز دارید محصولات خود را با تخفیف و به‌صورت مزایده در اختیار مشتریان خود قرار دهید می‌توانید با استفاده از پلاگین‌های وردپرس این امکان را فراهم کنید. به این صورت که مخاطبان وب‌سایت شما با مشاهده اجناس، قیمت پیشنهادی خود را اعلام می کنند و شما از طریق آن می توانید کسب درآمد کنید.

به‌سادگی با نصب پلاگین YITH WooCommerce Auctions وبسایت خود را تبدیل به Ebay کنید.

  1. وب‌سایت پایگاه اطلاعاتی همانند ویکی‌پدیا

اگر می‌خواهید در وب‌سایت خود قسمتی را برای مقالات خود در نظر بگیرید، وردپرس پاسخگوی نیاز شماست. شما می‌توانید با نصب پلاگین موردنظر پایگاه اطلاعاتی برای مقالات خود داشته باشید.

Encyclopedia Pro به شما این اجازه را می‌دهد که امکانات سایت ویکی‌پدیا را در وبسایت خود داشته باشید.

  1. وب‌سایتی برای عکاسی

آن دسته از کاربرانی که شغل عکاسی دارند و می‌خواهند عکس‌های خود را در معرض دید مخاطبان خود قرار دهند وردپرس امکانات فوق‌العاده‌ای را ارائه داده است. اگر به عکاسی علاقه‌مند باشید پلاگین Envira Gallery به شما این امکان را می‌دهد که عکس‌های خیره‌کننده‌ای را به مخاطبان خود نشان دهید.

برای داشتن یک سایت عکاسی مدرن کافی است از بین هزاران قالب وردپرس، یکی را انتخاب کنید تا کارتان را استارت بزنید.

  1. سایت‌های کاریابی

آژانس‌هایی که می‌خواهند تجارت خود را در بستر اینترنت نیز رونق ببخشند می‌توانند وردپرس را برای گسترش کسب‌وکار خود انتخاب کنند. ازآنجایی‌که شغل‌های اینترنتی به‌مرور رو به افزایش است این فرصت مناسبی است تا هر چه سریع‌تر تنور داغ درآمد اینترنتی را بچسبید. لازمه این کار داشتن یک وب‌سایت وردپرسی با انتخاب پلاگین‌های مرتبط و کارامد می‌باشد.

با استفاده از وردپرس می‌توانید به کارفرمایان اجازه دهید فرصت‌های شغلی خود را در وب‌سایت شما منتشر کنند و کارجویان نیز با مشاهده اطلاعات شغل‌های موردنظر با کارفرمایان در ارتباط باشند.

سایت‌های خارجی معروف Smashing Magazine, Problogger نمونه های بارز کارایی وردپرس در ارائه خدمات کاریابی می‌باشد.

  1. وب‌سایت‌های فهرست‌بندی و آرشیو کسب‌وکارها

با پیشرفت تکنولوژی کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری روزبه‌روز افزایش‌یافته و به‌مرور کمبود یک وب‌سایت برای آرشیو کردن اطلاعات کسب‌وکارهای مختلف حس می‌شود. شما می‌توانید با انتخاب یک قالب وردپرس و نصب پلاگین‌های موردنظر وب‌سایتتان را تبدیل به پایگاه‌داده کسب‌وکارها کنید.

  1. وب‌سایت‌های پرسخ و پاسخ

حتماً با سایت‌هایی مانند Quera، Stack Exchange و … آشنایی داشته اید. آیا می دانستید که وردپرس به شما این امکان را می‌دهد تا وبسایتی با امکانات پرسش و پاسخ های مختلف راه‌اندازی کنید؟ این قبیل سایت ها به‌خاطر ماهیت Problem Solving محبوبیت زیادی در دل کاربران دارند.

AnsPress، WP-Answers از پلاگین‌های شاخص وردپرس می‌باشد که برای راه‌اندازی وب‌سایت‌های چنینی ضروری می‌باشد.

  1. وب‌سایت سوشیال مدیا

اگر علاقه دارید تا سایتتان را با امکانات شبکه‌های اجتماعی بالا بیاورید. باید بگوییم راه آسان‌تر و کم‌هزینه‌تری به نام سیستم مدیریت محتوای وردپرس حتما در این مسیر به کمک شما خواهد آمد. در این سی ام اس پلاگین‌های مختلفی نظیر bbPress وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد امکانات موردنیاز برای ارتباط کاربران در سایت فراهم شود.

BuddyPress نیز پلاگین معروف دیگری در این زمینه می‌باشد که شما را در ساخت یک فروم آنلاین با امکانات جذاب همراهی می‌کند.

  1. سایتی برای نمایش پورتفولیو

اگر به کارهای هنری علاقه‌مند هستید با نصب پلاگین‌های مربوط، می‌توانید یک فضا برای نمایش پورتفولیو در سایت خود باز کنید. به‌راحتی می‌توانید آثار هنری خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. امکان ساخت اسلایدر و گالری‌های فوق‌العاده جذاب نشان‌دهنده قدرت سی ام اس وردپرس در این زمینه می‌باشد.

Portfolio Gallery و WP Portfolio از پلاگین‌های مطرح وردپرس برای نمایش پورتفولیو در سایت می‌باشد.

  1. وب‌سایت‌های خیریه و مذهبی

مؤسسه خیریه‌های زیادی به دلیل رایگان بودن این سیستم و همچنین امکانات مناسب از وردپرس استفاده می‌کنند. اگر صاحب مؤسسه خیریه هستید و یا قصد دارید کمپین‌های این‌چنینی راه بیندازید پلاگین‌های وردپرس برای شما مناسب می‌باشد.

پلاگین‌های WP Simple Pay و GiveWP در کنار سایر پلاگین‌ها به شما این امکان را می‌دهد که فرم دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی را اضافه کنید. همچنین برای کمپین‌ها و مؤسسات خیریه امکان پرداخت را قرار دهید تا کاربران بتوانند کمک‌های خود را انجام دهند.

  1. وب‌سایت پخش فیلم به‌صورت آنلاین

اگر ایده‌ای در سر دارید که نیاز به پخش ویدئو به‌صورت آنلاین دارد می‌توانید از سی ام اس وردپرس برای سرعت بخشیدن به نوآوری خود استفاده کنید. وب‌سایت‌های مختلفی مانند یوتیوب، آپارات، فیلیمو و … وجود دارند که به کاربران خود اجازه می‌دهند با جستجوی محتوای ویدئویی موردنظر خود آن را به‌صورت آنلاین مشاهده کرده و یا در صورت نیاز اقدام به دانلود کنند.

درصورتی‌که نیاز داشته باشید بخشی از وب‌سایت خود را به پخش فیلم به‌صورت آنلاین اختصاص دهید. WP Video Lightbox ، YouTube Plugin و … برای شما مناسب است.

اولین قدم برای داشتن وب‌سایت وردپرسی چیست؟

اگر تصمیم خود را در خصوص انتخاب سایت ساز وردپرس گرفته‌اید. برای شروع ابتدا بر اساس نوع کسب‌وکاری که می‌خواهید شروع کنید بایستی یک دامنه انتخاب کرده، سپس یک هاست برای بارگذاری اطلاعات وب‌سایتتان تهیه کنید. پس از اینکه دامنه و هاست خود را تأمین کردید به‌راحتی می‌توانید بر اساس نیاز خود هر نوع قالب فارسی و انگلیسی را با پرداخت هزینه‌ای معقول و حتی رایگان برای سایت خود تهیه کنید. در نهایت با دیدن آموزش های رایگان موجود سایتی باکیفیت تهیه کنید.

دقت داشته باشید که اگر برای برطرف‌کردن نیاز خود پلاگین و یا قالب موردنظر خود را پیدا نکردید در صورت نیاز می‌توانید قالب و پلاگین اختصاصی را برای وردپرس طراحی و توسعه دهید. برای یادگیری وردپرس می توانید آموزش وردپرس را به صورت رایگان مشاهده نمایید.

سخن آخر

در این مقاله یاد گرفتیم که با وردپرس چه سایت‌هایی می‌توان ساخت و متناسب با هر نوع کسب‌وکاری که دارید می‌توانید از وردپرس به‌عنوان یک گزینه ایده‌آل برای طراحی سایت استفاده کنید. قالب‌ها و پلاگین‌های بسیار زیادی برای وردپرس در دسترس قرار گرفته که هیچ نگرانی از این بابت برای شما وجود نخواهد داشت.

Rate this post
بازدیدکنندگانی که این مطلب را مطالعه کرده اند، از مطالب زیر نیز استقبال کرده اند
دیدگاهی بنویسید
0