جلسه 7: نوشتن پست در وردپرس

بعد از نصب کردن وردپرس با توجه به مقاله آموزش نصب وردپرس روی سی پنل در خدمت شما هستیم با جلسه دیگر از آموزش رایگان وردپرس. وقت آن می‌رسد که مطالب مورد نظر خودمان را در سایتمان منتشر کنیم به همین خاطر باید چگونگی استفاده از ویرایشگر وردپرس را یاد بگیریم. در این مقاله می‌خواهیم یاد بگیریم که چگونه متن و مطلب مورد نظر خودمان را در قسمت ویرایشگر وردپرس وارد کنیم که در نهایت بتوانیم نوشته در وردپرس ایجاد کنیم و آن را منتشر کنیم.

آموزش نوشته ها و مطالب وردپرس

نوشته ها در وردپرس

بعد از رفتن به پنل کاربری خودتان و وارد کردن نام کاربری و گذرواژه به صفحه‌ای بر خواهید خورد که صفحه پیشخوان نام دارد در این صفحه شما اگر مدیر سایت باشید به تمامی امکانات وردپرس دسترسی خواهید داشت در غیر این صورت شما فقط به امکاناتی که مدیر سایت مشخص کرده باشد دسترسی خواهید داشت ولی هم مدیر سایت و هم ادمین های سایت به قسمت پیشخوان وردپرس و قسمت نوشته‌ها دسترسی خواهند داشت.

بخش نوشته ها وردپرس

با توجه به تصویر بالا می‌بینیم که در صفحه پیشخوان بخشی به نام پیش نویس سریع وجود دارد، ما در این قسمت می‌توانیم ایده‌هایی که به ذهنمان می‌رسند را سریع ذخیره کنیم و محتوایی را که خواستاریم تا انتشار دهیم را بدون هیچ ویرایشی در مجموعه‌ی پیش نویس‌های خود با انتخاب گزینه ذخیره پیش نویس، ذخیره کنیم و در وقتی دیگر در صورت نیاز به آن‌ها پرداخته و آن‌ها را ویرایش و پربارتر کرد.

بخش نوشتن مطلب وردپرس

1. باکس نوشته‌ها

بعد از این زمانی می‌رسد که باید به قسمتی برویم که مطالب خود را نوشته و ویرایش کنیم به همین منظور به صورتی که در عکس بالا نشان داده شده است قسمت نوشته‌ها را از نوار ابزار وردپرس انتخاب کرده و به تصویر بالا برخواهید خورد.

افزودن نوشته وردپرس

نکته: البته باید توجه داشته باشید که تصویر زیر ویرایشگر کلاسیک وردپرس است و اگر شما به تازگی وردپرس را در سی‌پنل خود نصب کرده باشید یا به نسخه جدید وردپرس آپدیت کرده باشید ویرایشگر به شکل دیگری است و اکثر کاربران با آن ویرایشگر ارتباط برقرار نمی‌کنند و با آن احساس راحتی ندارند. به همین منظور شما می توانید با رفتن به قسمت افزونه و پس آن به قسمت افزودن افزونه، و بعد از آن جستجو کردن “افزونه ویرایشگر کلاسیک” آن را روی وردپرس خود نصب کنید. بعد از این کار ویرایشگر به صورت تصویر بالا درخواهد آمد.

2. باکس انتشار

شما به صفحه‌ای رسیدید که می توانید نوشته‌ای تازه تولید، ویرایش و منتشر کنید البته اگر به نوار ابزاری با عنوان انتشار که سمت چپ تصویر است دقت کنید خواهید دید که شما در این قسمت هم می‌توانید نوشته خود را به صورت پیش نویس ذخیره کنید.

انتشار نوشته در وردپرس

پیش نمایش: در این نوار ابزار قسمت دیگری به نام پیش نمایش هم وجود دارد که شما می‌توانید پس از نوشتن و ویرایش دلخواه متن خود با استفاده از امکانات موجود ، با انتخاب این گزینه چگونگی قرارگیری نوشته‌های خودتان را روی سایتتان مشاهده کنید و ببینید که کاربران سایتتان مطلب شما را روی مرورگر خود چگونه مشاهده می‌کند و اگر ایرادی بود آن را رفع کنید.

وضعیت: در قسمت های دیگر این نوار ابزار که در تصویر نشان داده شده است قسمت وضعیت را مشاهده می کنید که در این قسمت شما می توانید وضع نوشته‌های خود را از قبیل پیش نویس، بازبینی و … مشخص کنید.

قابلیت مشاهده: در قسمت قابلیت مشاهده که در حالت عادی و پیش فرض روی عمومی قرار دارد، شما می‌توانید آن را تغییر دهید و به حالت خصوصی قرار دهید با این تفاوت که در حالت خصوصی دیگر تمام کاربران سایت توانایی مشاهده این مطلب را نخواهند داشت و با توجه به رمزی که شما آن‌را تعیین می‌کنید، تنها کسانی میتوانند به آن متن دسترسی داشته باشند که آن رمز را در اختیار داشته باشند.

انتشار فوری: به قسمت انتشار فوری می‌رسیم که در این قسمت می‌توانید پس از تکمیل نوشته خود، ساعت و تاریخ مشخص کنید تا این نوشته زمانبندی شود در تاریخ و ساعتی که می‌خواهید منتشر شود بعد از تنظیم ساعت و تاریخ روی گذینه زمانبندی کلیک کنید تا پست شما زمانبندی شود.

نکته: به قسمت خوانایی و سئو می‌رسیم که این دو نشانه در صورتی برای شما فعال است که شما افزونه‌ی وردپرس YoastSEO را نصب کرده باشید که در این صورت بخش خوانایی به آنالیز متن شما می‌پردازد که این آنالیز به شما کمک می کند تا سئو بهتری داشته باشید البته توجه داشته باشید که در صورت نیاز شما می توانید در همین سایت از ویژگی‌های این افزونه مطلع و آن افزونه را تهیه و نصب کنید.

انتشار و زباله دان: بعد از آن به قسمت انتقال به زباله دان و انتشار می‌رسیم که همانطور که از نامشان مشخص است اگر دیگر این پیش نویس را نیاز نداشتید با انتخاب گزینه انتقال به زباله دان آن را از بین خواهید برد و با انتخاب گزینه انتشار پس از ویرایش متن خود، آن را منتشر خواهید کرد و در دسترس کاربران قرار خواهید داد.

3. باکس دسته‌ها

دسته های مطالب وردپرس

پایین نوار ابزار انتشار، نوار ابزار دسته‌ها را مشاهده خواهید کرد که همانطور که از اسمش پیداست می‌توانید نوشته‌های خود را در دسته بندی‌هایی که خودتان مشخص کرده‌اید قرار دهید.

4. باکس درج نوشته

نوشتن نوشته تازه وردپرس

حالا به قسمت میانه‌ی تصویر می‌رسیم، در این قسمت با اولین چیزی که برخورد می‌کنید عنوان نوشته است. در این قسمت باید موضوع اصلی خود را به خلاصه ترین صورت بنویسید.پایین این قسمت لینکی را مشاهده می‌کنید که پیوند یکتا نام دارد و شما می‌توانید با اختیار داشتن این پیوند پس از انتشار مطلبتان، به صورت مستقیم به مطلبتان دسترسی پیدا کنید و آن را در سایتتان مشاهده کنید البته همانطور که می‌بینید قابلیت ویرایش نیز دارد.

گذاشتن عکس در نوشته در وردپرس

پس از یادگیری ایجاد نوشته وردپرس به قسمتی می‌رسیم که می‌توانید پرونده های چندرسانه ای خود را از قبیل ویدئو، تصویر و …. با انتخاب گزینه‌ی افزودن پرونده چند رسانه‌ای فایل‌های موردنظر خود را بارگذاری کنید.

قرار دادن عکس در نوشته

می‌توانید جای آن‌ها، اندازه‌هایشان را مشخص کنید و همچنین می‌توانید مشخص کنید کدام یک از تصاویری که بارگذاری کرده‌اید به عنوان تصویر شاخص قرار گیرد و حتی می توانید آن‌ها را دسته بندی کنید.

افزودن پرونده چند رسانه ای وردپرس

زمانی که روی فایل‌هایی که بارگذاری کردید کلیک کنید خواهید دید که باکسی برای شما باز خواهد شد که با انتخاب گزینه‌ی ویرایش می توانید فایل خود را ویرایش کنید و حتی برای آن عنوان انتخاب کنید یا حتی آن را جایگزین کنید و تمام این کارها با انتخاب گزینه‌ی به روزرسانی انجام خواهند شد .

جزئیات تصویر وردپرس

آموزش ویرایشگر نوشته در وردپرس

در این بخش می توانید محتوا خود را بنویسید. این بخش شامل سه ردیف است: دکمه هایی که بالا دیده می شود، ردیف تنظیمات ویرایشگر و پایین ترین بخش اطلاعات نوشته.

ویرایشگر نوشته وردپرس

افزودن پروند چندرسانه ای در بالا توضیح دادیم پس به راحتی میتوانید باهاش کار کنید و عکس اضافه کنید.

آن طرف تصویر دو عبارت دیداری و متن را مشاهده می‌کنید که در واقع با انتخاب قسمت دیداری شما متنی را که رو صفحه مرورگر مشاهده خواهید کرد را مستقیما ویرایش می‌کنید و با انتخاب قسمت متن، با صفحه ای کدنویسی شده رو به رو خواهید شد که در واقع کدهای نوشته شما می‌باشند و شما می‌توانید در صورت نیاز بعضی از آن‌ها را تغییر دهید و ویرایش مورد نظرتان را به صورت کدنویسی روی نوشته خود اعمال کنید.

پایین قسمت دیداری و متن چهارچوبی را مشاهده می‌کنید که اگر این قسمت را فعال کنید آنگاه تمام نوار ابزارها کنار می روند و تنها قسمتی باقی می‌ماند که شما در حال نوشتن مطلب مورد نظرتان هستید.

بعد از آن به قسمتی می‌رسیم که در این قسمت شما می توانید مطالب خود را یادداشت کنید و با استفاده از نوار ابزار بالای آن که نحوه استفاده آن همانند برنامه Word می باشد، به ویرایش متن خود بپردازید. از نمونه های این امکانات به چپ چین یا راست چین کردن پاراگراف ها، کوچک و بزرگ کردن اندازه قلم، Bold و Italic کردن آن اشاره کرد.

پایین ترین قسمت صفحه‌ای که نوشته خود را وارد می‌کنید باکسی وجود دارد که تعداد کلماتی که در متن خود از آن استفاده می‌کنید را می‌شمارد و این برای شما احتمالا مفید باشد. در قسمت دیگر این باکس آخرین تاریخ و زمان ویرایش متن در دست ویرایش و نام کسی که آخرین بار به دست آن ویرایش شده است را مشاهده خواهید کرد.

همه نوشته‌ها

حالا نوشته خود را ذخیره و به عقب برمی‌گردیم و در نوار ابزار سمت راست در قسمت نوشته‌ها گزینه‌ی همه نوشته‌ها را انتخاب می‌کنیم و تصویر زیر را مشاهده خواهیم کرد.

همه نوشته ها وردپرس

در این قسمت شما جدولی را مشاهده خواهید کرد که تمام نوشته های شما را از آغاز فعالیت تا اکنون به ترتیب در آن قرار دارد. شما می‌توانید هر یک از آن‌ها را انتخاب کنید و دوباره آن‌ها را تغییر دهید و یا حتی اگر نیازی به آن نوشته نداشتید آن را حذف کنید، توجه داشته باشید که با حذف هر نوشته‌ای و هر محتوایی که منتشر شده باشد، آن محتوا به کلی از سایت شما حذف می‌شود.

در قسمت تاریخ آخرین لحظه‌ای که شما در حال ویرایش متنتان بودید را نشان خواهد داد و همچنین تعداد کامنت‌ها و تعداد بازدید هر کدام از پست‌ها را در قسمت view مشاهده خواهید کرد.

کارهای دسته جمعی در همه نوشته ها

قسمت کارهای دسته جمعی قسمتی است که شما با فعال کردن و انتخاب چند متن به طور همزمان می‌توانید هر تغییری را روی متون انتخاب شده لحاظ کنید بلکه به صورت دسته جمعی و نه به صورت تک تک!

کارهای دسته جمعی در وردپرس

در آخر امیدواریم که این مقاله شما را در اداره‌ی محتوای خود در پنل وردپرس یاری کرده باشد تا تجربه ای جدید در مدیریت سایت خود داشته باشد در این مقاله سعی کردیم آموزش مدیریت محتوای پست ها در وردپرس را به صورت کامل و قدم به قدم ارائه دهیم تا هر فردی بتواند در سایت خود آنگونه که نیاز است محتوای خود را منتشر کند و خوشحال می شویم تا با ما دیدگاه های خود را به اشتراک بگذارید تا بتوانیم سطح مقالات خود را بالا ببریم.

اگر سوال یا ابهامی درمورد نحوه ویرایش متون در وردپرس وجود داشت در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید تا پاسخگوی شما باشیم.

Rate this post
بازدیدکنندگانی که این مطلب را مطالعه کرده اند، از مطالب زیر نیز استقبال کرده اند
دیدگاهی بنویسید
0