روش طراحی صفحه اصلی وردپرس

چطور می تونید صفحات سایت وردپرس را خودتان طراحی کنید؟ در این جلسه با صفحه سازهای وردپرس آشنا خواهید شد و مفهوم اینکه می توانید با صفحه ساز صفحه اصلی سایت خود را طراحی کنید جامیفتد.

اما این طراحی شامل چه مواردی هست؟ شما با استفاده از صفحه سازهای پیشرفته می توانید تا حد بسیار زیادی سلیقه خودتان را برای صفحه اصلی پیاده سازی کنید. از بنرها و تصاویر آن صفحه گرفته تا جایگاه هر یک از تصاویر، متن ها، دکمه ها و موارد مختلف، حتی می توانید افکت های آماده ی بسیار جذابی به سایتتان اضافه کنید که اینها تنها با یادگیری صفحه ساز که در این پست یادخواهید گرفت امکان پذیر است.

در این جلسه و درواقع از این جلسه به بعد می‌خواهیم طراحی صفحه اصلی سایت‌مان را شروع کنیم و روی این موضوع تمرکز می‌کنیم که بسیار بحث مهم و شیرین و جذابی برای طراحی صفحه اصلی و نه تنها صفحه اصلی تمام صفحاتی که شما می‌خواهید طراحی کنید و خیلی دست‌تان باز باشد و بتوانید هرکاری که می‌خواهید و انجام دهید درواقع طراحی انعطاف‌پذیر بدون کدنویسی.

طراحی صفحه اصلی با صفحه ساز

سوالی که پیش‌میاد ما چطور بیایم صفحه اصلی‌مان را که دیدیم در قسمت برگه‌های صفحه اصلی ساخته بودیم آن را بیایم حالا طراحی‌اش کنیم ما که فقط ویرایش‌گر وردپرس را دیده بودیم آن هم امکان‌های خاصی نداشته خب جواب این سوال این‌که شما باید از افزونه صفحه‌ساز استفاده کنید، حالا افزونه صفحه‌ساز چی؟

یک دسته از افزونه‌ها است که شما با کمک آنها می‌توانید، صفحه‌های وب‌سایت‌تان را مثل برگه‌ها، نوشته‌ها، محصول‌ها، طراحی کنید. دقیقاً چه صفحه‌هایی را می‌توانید طراحی کنید؟

صفحه‌سازها برای صفحه‌ی اصلی مناسب هستند و در کل هرچی که داخل برگه‌های‌تان قرار می‌دهید مثل صفحه تماس با ما، درباره ما، اینها را می‌توانید به صورت اختصاصی برای خودتان طراحی کنید،‌ امّا می‌توانید برای نوشته‌های‌تان و حالا بعضی از نوشته‌های‌تان از صفحه‌ساز استفاده کنید یا برای حتی محصول‌ها در بخش توضیح‌های محصول‌های‌تان با صفحه‌ساز بیاید و طراحی کنید پس شما خیلی امکان‌ها دارید که بخواهید این کارها را صفحه‌های مختلف سایت‌تان را با المیتور طراحی کنید.

مثلاً یک صفحه‌ی تخفیف می‌سازید که حالا محصول‌های مختلف را معرفی می‌کنید و تخفیف می‌دهید آن صفحه تخفیف‌ها را می‌توانید از قسمت برگه‌ها بسازید و بشود صفحه‌ی تخفیف‌های‌تان و آن را می‌توانید با صفحه‌ساز خیلی جذابش کنید مثل همین صفحه‌هایی که، صفحه‌های تخفیفی که در فروشگاه‌های مختلف مشاهده می‌کنید یا هرچیز دیگری که بخواهید در نوشته‌ها اضافه کنید، آموزش باشد یا هرچیزی یا توضیح‌های محصول‌تان که بخواهید توضیح‌های محصول‌تان جذاب‌تر شود می‌توانید از صفحه‌سازها استفاده کنید.

صفحه ساز ها و قالب وردپرس

نکته‌ای که است این‌که اولاً فقط یک صفحه‌ساز می‌توانید استفاده کنید در قالب‌تان و اینطوری نیست که بخواهید دوتا صفحه‌ساز نصب کنید که حالا بخشیش را بایک صفحه‌ساز و بخشیش را با صفحه‌ساز دیگه بخواهید انجام دهید نه فقط یک افزونه در این حوزه می‌توانید استفاده کنید و این موضوع بستگی به قالبی دارید که تهیه کردید قالب‌تان باید با آن صفحه‌ساز هماهنگ باشد.

حالا چه صفحه‌ساز‌هایی معروف هستند؟ و چه صفحه‌سازهایی را بخواهید استفاده کنید؟

به صورت کلی ما دوتا افزونه مهم و کلیدی داریم که بتوانیم باهاش صفحه‌های‌مان را طراحی کنیم، این دوتا افزونه بهترین افزونه‌ها هستند و با رغیب‌های خودشان افزونه‌های دیگر در صفحه‌ساز بسیار بسیار فاصله دارند و هرکسی که دنبال صفحه‌ساز می‌رود، دنبال این دوتا افزونه می‌گردد:

افزونه ویژوآل کامپوزر یا افزونه المنتور؟

بعضی قالب‌ها با ویژوآل‌کامپوزر هماهنگ هستند بعضی از قالب‌ها هم با اِلمنتور هماهنگ هستند حالا مثلاً قالب ایمپرزا، قالب دیژیمارش با قالب ویژوآل‌کامپوزر هماهنگ یا قالب کاتشاپ هم با ویژوآل‌کامپوزر هماهنگ، قالبی مثل قالب وودمارت با المنتور هماهنگ یا خیلی از قالب‌های دیگه به همین صورت هستند.

حالا کدام یکی از این دوتا با هم هماهنگ‌تر؟ که حالا بخواهید بدانید که کدام بهتر؛

واقعیّت را که بخواهم به شما بگویم این‌که هردوتای‌شان در یک لِول بسیار بالایی قرار دارند و می‌توانم به شما بگویم که هیچ فرقی با هم ندارند، هرکدام جایگاه خاص خودشان را دارند امّا افزونه اِلمنتور در یکسری امکان‌ها بهتر و کمی محبوب‌تر از افزونه‌ی ویژوآل‌کامپوزر امّا این به این معنی نیست که افزونه‌ی ویژوآل کامپوزر ضعیف باشد نه، افزونه ویژوآل کامپوزر هم قوی در حد اِلمنتور امّا وقتی که بخواهید بدانید که کدام سطح بهتری دارد در حال حاضر اِلمنتور، این دوتا افزونه خیال‌تان راحت باشد که می‌توانید به راحتی صفحه‌های‌تان را طراحی کنید.

یک نکته‌ی مهمی هم که می‌خواهم به شما بگویم در سه چهار جلسه آینده مفاهیم صفحه‌ها ساز را با هم کار می‌کنیم و به شما آموزش می‌دهم و مثال‌هایش را با افزونه ویژوآل کامپوزر بیان می‌کنم. اگر که قالب‌تان تحت اِلمنتور مثل قالب وودمارت یا قالب‌های دیگر هیچ مشکلی ندارد که شما این چهار جلسه آینده را که با ویژوآل کامپوزر مفاهیم و توضیح می‌دهم آن مفاهیمش را یادبگیرید که کامل تماشا کنید و یک جلسه‌ای داریم که اختصاص دارد به طراحی صفحه اصلی با اِلمنتور آنجا داخل اِلمنتور توضیح دادم را کامل با هم چک می‌کنیم و به شما می‌گویم که مثلاً در اِلمنتور این مفاهیمی که گفتم چطور می‌توانید استفاده کنید.

پس اگر که سایت‌تان تحت درواقع قالب‌تان تحت اِلمنتور هیچ نگران نباشید و جلسه‌ها را به ترتیب مشاهده کنید.

خب این جلسه تا همین‌جا کافی تا جلسه بعدی برویم سراغ مفهوم اول و کار با صفحه‌ساز که می‌خواهیم شروع کنیم.

Rate this post
بازدیدکنندگانی که این مطلب را مطالعه کرده اند، از مطالب زیر نیز استقبال کرده اند
دیدگاهی بنویسید
0